Ta strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek (cookies) do poprawnego działania. Więcej informacji na stronie Polityka Prywatności. Zamknij.


Christina Aquilera, Usher, George Michael, Backstreet Boys, Eurythmics, Whitney Houston

A Perfect Love Vol. 2

-Christina Aguilera Genie In A Bottle 3:36 –TLC No Scrubs 3:39 –R. Kelly I Believe I Can Fly 4:42 –Usher You Make Me Wanna... 3:39 –B*Witched Blame It On The Weatherman 3:33 –George Michael Feat. Elton John Don't Let The Sun Go Down On Me 5:48 –Eros Ramazzotti Duet With Tina Turner Cose Della Vita / Can't Stop Thinking Of You 4:48 –Westlife Flying Without You 3:35 –Backstreet Boys Quit Playing Games (With My Heart) 3:52 –Spice Girls Goodbye 4:44 –Boyzone You Need Me 3:36 –Andru Donalds All Out Of Love 4:00 –K-Ci & JoJo Tell Me It's Real 3:41 –Another Level From The Heart 4:56 –Toni Braxton Breathe Again 4:14 –Eurythmics I Saved The World Today 4:53 –Billy Joel Honesty 3:50 –Whitney Houston Didn't We Almost Have It All 5:05
  • Christina Aquilera - vocal
  • Usher - artist
  • George Michael - vocal
  • Backstreet Boys - group
  • Eurythmics - group
  • Whitney Houston - vocal
Add to Basket

28.00 PLN

Kaseta magnetofonowa:

Nr kat.: 743217002442
Label  : BMG

Genere: Electronic, Hip Hop, Rock, Pop Stile: Dance-pop, RnB/Swing, Euro House, Europop, Soft Rock, House Anno: 2000